Nieuw V-Ray 5

V-Ray 5 voor Rhino, SketchUp, Revit en 3ds Max beschikt over een paar mooie nieuwe mogelijkheden. Stefan Twigt, onze V-Ray specialist, vertelt er meer over.

De installatie van V-Ray gaat nu nog eenvoudiger. Er kan met de nieuwste versie van de licentieserver gewerkt worden. Naast de diverse verbeteringen in V-Ray Vision, hebben de VRayProxy objecten nu een schaaloptie, waarmee de grootte achteraf nog kan worden aangepast. Dit is vooral bedoeld voor bestanden die in andere units zijn gemaakt. Verder is er een nieuwe denoiser beschikbaar die snel is en op alle hardware werkt: de Intel Open Image Denoiser. Deze is vooral goed te gebruiken tijdens het interactief renderen. Ook is er aan de VFB een optie toegevoegd om eenvoudig masks toe te voegen in de render, waardoor het mogelijk wordt om een object tijdens het renderen te selecteren en al een laagbewerking te geven.

V-Ray 5 voor 3ds Max bevat nog wat extra's. Het is nu mogelijk om meerdere dome-lights neer te zetten, elk met hun eigen HDRI, welke dan in de lightmixer weer afgewisseld kunnen worden. Ook is er een verbetering voor de Caustics, deze kunnen nu ook progressive gerenderd worden, waardoor ze vanzelf zichtbaar worden. Verder is ook het Vray Material aangepast. De fogmultiplier is vervangen door een Depth waarde en deze instellingen zijn nu onder translucency terug te vinden. Hierdoor wordt het maken van gekleurde transparante materialen nog makkelijker en een stuk intuïtiever!

Alle versies hebben nu de integratie van Chaos Cosmos, hiervoor hebben we een apart artikel geplaatst: Chaos Cosmos.
Tot slot heeft V-Ray een nieuw logo gekregen.

Neem voor meer informatie contact op met Stefan Twigt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 314 44 10.

  V Ray 5 voor SketchUp LightGen V Ray 5 voor Revit

  V-Ray 5 voor SketchUp                                                                           V-Ray 5 voor Revit

 

V Ray voor 3ds Max sky V Ray 5 voor Rhino

V-Ray 5 voor 3ds Max                                                                              V-Ray 5 voor Rhino

 

Chaos Group Official Partner logo W